Contact met JEL

null

Vragen? Check eerst onderstaande informatie.

  • Je kunt het beste contact opnemen via onderstaand contactformulier. Ik lees dagelijks mijn email en stuur je binnen 2 werkdagen bericht retour. Mocht je binnen 2 werkdagen geen antwoord hebben ontvangen dan wil ik je vragen om contact met me op te nemen en óók je spam inbox te checken. Daar wil nog weleens een mail van een onbekend mailadres in terecht komen.

 

  • Ik maak graag eerst een telefonische afspraak met jou zodat we informatie uit kunnen wisselen. Vervolgens maken we dan een afspraak voor een oriëntatie gesprek bij jullie thuis. Je mag natuurlijk ook rechtstreeks mailen of bellen. Bij bellen bestaat echter de kans dat ik niet direct in de gelegenheid ben om jou te woord te staan ivm cliëntenafspraken. Als je een bericht achterlaat bel ik jou binnen 24 uur terug.

 

  • Voor vergoeding van het traject heb ik een verwijsbrief van de huisarts nodig of toestemming van het gebiedsteam. Je kunt alvast de huisarts vragen om een verwijsbrief.

 

  • Een traject duurt gemiddeld zo’n 4 á 6 maanden. Dit hangt van de hulpvraag af en van het plan wat we daarvoor afspreken.

 

  • Van maandag t/m donderdag ben ik tussen 9.00 uur en 15.oo uur telefonisch bereikbaar. Spreek vooral de voicemail in als ik je niet direct te woord kan staan. Dan bel ik je zo spoedig mogelijk terug. Dit geldt ook als je op andere dagen en/of momenten belt.

 

  • De praktijk is geopend op maandag, woensdag en donderdag. Uiteraard is er overleg mogelijk mbt andere dagen.

 

  • Afspraken vinden plaats tijdens school- en kantoortijden.

null

Contactformulier

Wil je contact met JEL en/of aanmelden voor de nieuwsbrief?

Laat je naam, e-mailadres en bericht achter en geef daarbij aan wat jouw vraag, behoefte en/of ander bericht is of dat je je aanmeldt voor de nieuwsbrief.