SCHITTEREN(D) ONDERWEG

null

Mijn missie

WAAROM | “ Wie ben ik om mijzelf briljant, schitterend, geweldig te achten? Maar wie ben jij om dat niet te zijn? Wij zijn geboren om de glorie Gods die in ons zit te laten zien! En als wij ons licht laten stralen, geven we onbewust andere mensen toestemming om hetzelfde te doen!”

Dit is een gedeelte uit een gedicht van Marianne Williamson, wat gebruikt is bij de inauguratie van Nelson Mandela als president van Zuid-Afrika.

Mijn missie is om kinderen de kracht van hun gevoel/intuïtie te laten (her)ontdekken, dit te leren herkennen, hierop te vertrouwen en te durven gebruiken als hun innerlijk kompas. Dat ze daardoor vanuit hun eigen, pure IK, de reis van hun leven op hun eigen wijze durven te leven en onderweg durven te schitteren.

Dat het hun zelfvertrouwen en veerkracht geeft, wat nodig zal zijn onderweg.

Dat zij in dit vertrouwen mogen opgroeien tot schitterende volwassenen, die de bestuurders van de toekomst zijn en moeilijke, bewuste keuzes durven te maken.

Ja…eigenlijk hoop ik dat daardoor de wereld een stukje mooier en verdraagzamer wordt. Die schittering zit in ons allemaal, dus het moet mogelijk zijn!


Dit is mijn missie en de reden waarom ik kindercoach ben.
null

``Ontdek het licht in jezelf en straal``.

null